Hile Burda

Yayınlarımız :
Yükleniyor

Hile Burda

Günümüzde bir çok firmanın farklı farklı ürünlerini kullanmaktayız.Cep telefonlarından tutun bir çok ürünü büyük bir hefesle alır,onların doğru bir şekilde çalışmasını isteriz.Bazı ürünler sizlere avantajlar sunar bazıları sunmaz bazılarıda sunduğu avantajı hile amaçlı kullanır.Şimdi biz iyi hizmet ve avantajlı olanlardan değil bu hile yapan insanları aldatan firmalar ve kuruluşları mercek altına alacağız.Avantaj nedir? Avantaj sağlamak nedir? Avantaj bir ürün veya olaydan extra bir kazanç sağlamaktır.Eğer bir müşteri bu extradan faydalanabiyor olması da avantaj sağlamaktır.
Sizlere başımdan geçen bir olayı anlatmakla başlamak istiyorum.Bir iletişim firması müşterilerine avantaj sağlamak amacıyla hediye puan kampanyası yapmaya karar vermiş.Lakin bu avantaj sadece kandırmacadan ibaret.Aslında ben bu avantajı bilmiyordum.Birilerinden duydum ve yanıma oğlumuda alarak bu iletişim merkezine gittik.Tabi daha öncesi bu puan nedir nasıl kullanılır anlamak maksadıyla internetten ufak bir araştırma yaptım ve ağzımın suları aka aka koştura koştura bu iletişim merkezine gittim.Yaklaşık olarak 10000 puanım vardı ve buda 10000 tl tutuyor olması beni baya sevindirmişti.Ama evdeki hesap bu iletişim merkezinde hayal kırıklığı ve hüsranla sonuçlandı.Nasıl mı?hemen detay vermek istiyorum.Gittiğimiz iletişim merkezine durumu anlattığımız da puanımızı kontrol ettiler ve tamam bu puanla telefon alabilirsiniz hiç bir sıkıntı yok dediklerinde ben ve oğlum telefon modellerine bakmaya başladık.Baktık beğendik bizimle ilgilenen görevliye seçimimizi bildirdik.E hadi verin telefonumu dediğimizde esas mesele ortaya çıktı.Mesele bizim algıladığımız gibi olmadığını aldığımız telefonun fiyatını taksikler halinde faturaya yansıtılacağını söyleyince ben de o zaman puanın olmasının anlamını sorduğum da  puan sadece kredi olduğunu o firmadan kredimin olduğunu gösteriyormuş.Görevlinin cevabı ise oldukça pişkin bir şekildi ki bu zamananda ki kime bedava birşey vermiş biz size telefonu verelim.Kullanıcı kazanmak veya ilgi çekmek amacını hedefleyen bu uygulama bence o firmanın ayıbı ve en büyük hilesidir.Bence böyle aldatmaca yapmasına hiç de gerek yok.Zaten bu piyasa da gayet iyi bir yere sahipsiniz buradan yapacağınız kar sizi ihya edbilir lakin benim gibi bu firmanın çok iyidir dediği bir ortamda bu yaptığınız sadece sizin müşterinizi üzer ve bir daha sizi tavsiye etmeyeceğini ben kendi şahsıma söyleyebirim.
Bu ve bunun gibi yola veya yollara başvuran büyük firmalar lütfen kendinize gelin ekmek kapınızı kapatmayın.İşte bir konumuzun da sonuna geldik yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederim.
NOT: Bu bahsettiğim telefon firmasını adını iletişim adresimizden bize doğru olarak söylayen her dinleyicimize istedikleri herhangibi bir gün/saat de istediği şarkıyı radyomuzdan çalacağiz ve mesajını da okuyacağız.
Mesala
CEVAP ....... firması
adınız soyadınız
istek şarkınız/istek sanatçınız
Mesajınız.
şeklinde Mesajınızı İLETİŞİM adresimize gönderin.Cevabınız doğru veya yanlış bilgisi size mail yoluyla iletilecektir.


 

Yayın Etiketleri :

Yorum Gönder

6 Yorumlar
  1. hileburada websitesi prejesi sandım :) oyuna gelmeyelim arkadaşlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın Seydi bey amacımız sadece hile yapanları uyarmak olduğunu yazımızı okuduysanız fark etmiş olmalısınız.Burada hile ile ilgili illegal bir oluşum bulunmamaktadır.zaten hile yapacak site sizin gibi kaliteli bir siteyi sörf yapmak için kullanmaz.Peki siz yazının tamamını okuduysanız,bu hile yapan telefon firmasını bilebildiniz mi? cevabınızı: CEVAP ....... firması
      adınız soyadınız
      istek şarkınız/istek sanatçınız
      Mesajınız.
      NOT: Bu bahsettiğim telefon firmasını adını iletişim adresimizden bize doğru olarak söylayen her dinleyicimize istedikleri herhangibi bir gün/saat de istediği şarkıyı radyomuzdan çalacağiz ve mesajını da okuyacağız.

      Sil
  2. Gerçekten her yer hileci insanlarla doldu. Artık telefonu açarken, kapıyı açarken çok dikkat ediyoruz. Nasıl böyle olduk biz?

    YanıtlaSil
  3. Bilgilendirici bir yazı teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. gerçekten etkileyici bir anlatımla muhteşem bir gerçek yaşanmış bir aldatmaca olayını sahtekarlığını uygulamalı anlatmışlar mutlaka okuyun

    YanıtlaSil
  5. Faydalı bir makale olmuş elinize, emeğinize sağlık. Keyifle yazınızı okudum. Gerçekten bilgilendirici olmuş.

    YanıtlaSil

Yorum Yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.



reklam
reklam1