Muhteşem Arabesk

Yayınlarımız :
Yükleniyor

Muhteşem Arabesk

Mavi Radyo Dinliyorum

        Merhaba Mavi Radyo Dinleyenleri. Uzun Zamandır Pop Slow Pop Rep/Rak Müzik Tarzlarını Sizlerle Paylaşan Radyomuz Gelen Yoğun İstek Doğrultusunda Arabesk, Fantezi, Halk Müziği, Türkü Ve Özgün Müzik Tarzına Dönmüştür.
 Anlayışınıza Sığınarak Diğer Müzik Tarzındaki Dinleyenlerimizden Özür Diler, Şayet Tekrar Yoğun İstek Olursa Mavi Radyomuza Diğer Tarzları Kapsayan Ve Mavi Radyoya Bağlı Yeni Bir Radyo Kanalı Açabiliriz
        Şimdi Bu Radyoda Neler Var Bir Göz Atalım. Radyonuzun Gidişatı Hakkında Yorum Ve Düşüncelerinizi Açıkça Belirtebilir, Yayın Akışımıza Katkı Sağlayabilirsiniz.
  • Radyomuz Arabesk Başta Olmak Üzere Fantezi Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Türkü Ve Özgün Müziğin En Güzel Kaliteli Sanatçı Ve Şarkılarından Oluşmaktadır.
  • 320 Kbs Yayın Kalitesi İle Sizlere Ses Olarak Kulaklarınızı Dinlendirmeyi Hedef Olarak Kendimize Belirledik.
  • 7/24 Sizlerleyiz Sürekli Çalan Bir Radyo Kesintilerin Ve Duraksamaların En Aza İndirmek İçin Sürekli Çalışan Bir Ekibiz.
  • Web Site Ana Sayfasını Şimdilik Mavi Radyo Nostalji Olarak Hazırladık. Site Hata Ve Gözünüze Hoş Gelmeyen Yerleri Lütfen Bize İletişim Kısmımızdan Bize Yazabilirsiniz.
         Ülkemizin Ve Dünyanın Yaşadığı Bu Zor Günlerde Bir Nebze Sizlere Uzaklaşma Dinlenme Beynimizi Boşaltma Stresi En Aza İndirme Gayreti İçindeyiz. Biz Müziğin Birleştirici Ve İyileştirici Olduğu Düşüncesine Sahibiz. Bizim İçin Önemli Olan Öncelikle Sağlık Daha Sonra Ruh Dinginliği Mutluluk Olduğundan Diğer Unsurların da Hepsinin Buna Dayandığını Söyleyebiliriz.
        Sizlerin Yorum Ve Düşüncelerinize Çok Önem Verdiğimiz için Özellikle Radyomuzu Bedava Dinleme Olanağına Sahip Olmasını Sağladık. Sevginin Ve Dostluğun Paylaşıldığı Radyomuz Reklam Alarak Ayakta Durmaktadır. Bize Reklam Vererek Ve Reklamlara Tıklayarak Hem Destek Hem de Yayınlarımızın Devamlılığını Sağlayabilirsiniz.
        Yıllardır Siz Dinleyenlerimiz Dinleyici Olarak Değil Gönül Dostu Olarak Baktığımız İçin Radyomuzu Yıllar Önce Kurduğumuz SİTE FM Yayın Tarzına Çevirdik. Evet Bayağı Uzun Zaman Diye Bahsediyorum Çünkü SİTE FM İlk Radyomuzdu Ve Çok İyi Yayın Yapıyorduk. Peki Neden Kapattık Onu da Söyleyelim Sizlerden İstekler Başta Olmak Üzere Bir Dizi Site Sahibinin Psikolojik Sorunlarından Dolayı İlk Önce Tamamen Radyo Olarak Bırakıldı. Daha Sonra da  Tekrar Vira Bismillah Denildi Ve Yine Uzun Zamandır Pop Slow Pop Ve Rep/Rak Tarzları MAVİ RADYO da Çalınmaya Başlandı.Ve Yine Yeniden %100 Damar %100 Arabesk İstekler Doğrultusunda Siz Gönül Dostlarımızla Buluşturuldu.
        Sevginin Ve Dostluğun Paylaşıldığı Radyo MAVİ RADYO Siz Gönül Dostlarımıza Öncelikle Sağlık Daha Sonra Mutluluk Ve Başarılar Diler.

Bu Yazımıza Yıldız Verin

web counter

Yorum Gönder

8 Yorumlar

Yorum Yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.



reklam
reklam1