Tavuk mu Yumurtadan<br>Yumurta mı Tavuktan<br>Çıkar?

Yayınlarımız :
Yükleniyor

Tavuk mu Yumurtadan
Yumurta mı Tavuktan
Çıkar?

denklem
Nereden çıktı şimdi diye düşüneceksiniz bu soru ama günümüzün ekonomisi ve siyaseti bu kavram için bence ideal.İnsanın var oluş sebebi günümüz koşullarında hep kazanma hep üstün olma ve güçlünün zayıfı ezmesi olmuş görünüyor.Siyasette ise yukarıdaki kavramlara ek olarak teklik tek olmak şeklinde ilave olmuştur.Bazı yabancı ülkeleride arkasına aldımı siyasi lider o zaman çok güçlü olduğunu sanır ama malesef en ezik ülke olma yolunda ilerlemektedir.
Eğer üretimimiz sağlamsa eğer siyasi görüşümüz sağlamsa yabancı ülkelerin parasının yükselmesi veya düşmesi bizi enteresan etmemeli.Görünen köy kılavuz istemez zaten üretim zayıf siyaset zayıf insanların çıkar egosu yüksek cağnım TÜRKİYEM yabancıların ayakları altında yere sürtünüp duruyor.Yeni icatlar çıkarılması çıkaran kişilere destekte bulunulması şart.Siyasi liderler insanlara sadece vaad veriyor karşılığınıda BEN diye başlayan kelime ile başa geçersem şunu yaparım bunu yaparım diye devam ediyor.Şimdi burada şunu merak ediyorum ,acaba vaad veren siyasi liderler iktidarda olsun veya olmasın millet için vatanı için ne gibi hizmetlere imza atmışlar?Ancak BEN iktidara gelirsem ile vaad vermeye devam ediyorlar.Siyaseti basitleştirmişler diğer liderin ne açığı varsa insanların önüne sereyim ben de arada iyi bir rand alayım.Çok basit çok demode bir yaklaşım olsa da bir gerçek var ki o da kişi ve kişiler istedikleri randı fazlasıyla alıyorlar.Tabi bu arada hiç bir hizmete imzalarını koymak akıllarına gelsede çıkarlarına ters olduğu için bunu yapmak istemiyorlar.
hırsız var


Hizmet dediğin insanlar adına olur.Hizmet dediğin TÜRKİYE'nin geleceği selameti için olur.Daha kendi Türk parasına gereken değeri veremiyorsunuz ki TÜRKİYEM'i nasıl idare edeceksiniz.İnsanlara gereken değeri veremiyorsunuz ki ülkenin markus talihine iyi katkıda bulunacaksınız.Tabii ki trenin lokomotifi ne yöne giderse vagonlar da aynı yöne gider.Baştaki liderlerimiz yalana dolana cep doldurmaya yöneldikleri için onları takip edenler de aynı şeyleri yapmaya özen gösteriyorlar.Böyle gelmiş böyle gitsinle hiç bir yere varılmaz.Tek bir doğru vardır.Tek bir gerçek.Artık Türk halkı gerçeği görmeli o tek doğru neyse ona doğru gitmelidir.Çıkar sevgisi ile yaklaşan insanlar bir gün gelecek başkalarının çıkar konusu olacağını unutmasınlar.Birilerini birşey için alkışlamaktan vazgeçip,iyi bir vatandaşlık gösterip daha sonra kendinizi alkışlayabilirsiniz.

Sonuç olarak ortaya çıkan tablo Gelişemeyen aynı yerinde bile sayamayan gerilemeyi küçülmeyi olağan bir şey gibi gören liderlik ve koyun misali liderinin peşinde insanlar topluluğu.

Bu Yazımıza Yıldız Verin

web counter

Yorum Gönder

11 Yorumlar
  1. Tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan çıkar :) bence tavuk suz yumurta olmaz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ona bakılırsa tavuk olması içinde yumurta olması gerekli

      Sil
  2. Bu soruya bir cevabım yok ama radyo olarqak gerçekten hakkını veriyorsunuz radyoculuğun elinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Can sıkıntısına bire bir bir radyo hakkını veriyorsunuz. Daimi olmanız dileğilye başarılar.

    YanıtlaSil
  4. Tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan çıkar :D Yumurta tavuktan çıkar , yumurtadan civciv çıkar :D

    YanıtlaSil
  5. Faruk Yılmaz06 Ocak, 2020 09:48

    yumurtadan horozda çıkabilir. o zaman neymiş yumurta tavuktan çıkarmış

    YanıtlaSil
  6. İlk tavuğun varoluşuna kadar gidersek bir yumurtanın olması için öncelikle bir horozun ve tavuğun olması gerekli. Sonuç itibariyle yumurta tavuktan çıkar.

    YanıtlaSil
  7. Müziklerine hayran kaldığım izmirin radyo sitesi çok teşekkürler çok beğendim çok iyi bir çalışma başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  8. cok basarılı bır sıte dıledıgım muzıklerı buradan bulabılıyorum cok tesekkurler

    YanıtlaSil
  9. ilk yaratılışta yumurta olarak yaratılması mümkün olmadığı için yumurta tavukta çıkar, yumurtadan çıkan ise zaten civcivdir :)

    YanıtlaSil
  10. bu sitede radyo dinlemekten keyif alıyorum harika bir site herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Yorum Yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.



reklam
reklam1